Polecany warsztat w trójmieście na przegląd klimatyzacji.
chce dokonac przeglądu klimatyzacji w swojej octavi II , może zna ktoś dobry sprawdzony warsztat aby zrobili prawidłowo przegląd tj. nabicie i odgrzybianie.
Z góry dzieki.
osobiście polecam firmę Szron z Gdańska
Kiedyś byli w Oliwie, teraz wylądowali na przymorzu
Robiełm tam dwa auta, zero przewałów, człowiek na maxa profesjonalny
Polecili mi go w serwisie Matczaka (również polecany)
Gość zdradził, że pracując zaróno w VW jak i Hondzie (oba autoryzowane) w momencie, jak już sobie naprawdę nie radzili wzywali włąśnie gościa za Szronu
była O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
A ja polecam www.rozrusznik.eu na trakcie św.Wojciecha 337. Cena 125zł za pełen przegląd z nabiciem czynnika, dodatkowo można się powołać na forum octavii to zrobimy odgrzybianie ozonem w tej cenie.
Pozdrawiam
Polecam przeczytanie oferty |e zrozumieniem. W cenie macie nabicie 250 gramow czynnika, a czsto to nie wystarczy, bo chociażby w octavii jedynce wchodzi 750 gramowm
Pozdrawiam
Zamieszczone przez Voit
Pojawiła się oferta w Klubie Zniżek.
To coś w rodzaju Grupona.
...Warsztatu nie znam, ale wkrótce będzie okazja poznać.
Zdam relację...
[quote="juchas"]Polecam przeczytanie oferty |e zrozumieniem. W cenie macie nabicie 250 gramow czynnika,
No ze zrozumieniem :haha:. Ja wyczytałem 200 g, ale też lecą w kulki wyżej jest napisane cytat
99 zł zamiast 250 zł za kompleksowy serwis klimatyzacji: odgrzybianie, czyszczenie układu, kontrola szczelności, uzupełnienie czynnika chłodzącego i oleju w sprężarce oraz wymiana filtra w Japan Service w Gdyni. Wszystkie marki! U nas płyny już w cenie!
A poniżej tylko 15% na wymianę i zakup cytat
kupon do Japan Service obejmuje:
przegląd klimatyzacji,
odgrzybianie z czyszczeniem układu,
pozbawianie wilgoci układu,
uzupełnienie czynnika chłodzącego (do 200 gram),
uzupełnianie oleju w sprężarce,
sprawdzanie szczelności układu,
15% rabatu na zakup i wymianę filtra kabinowego.
Juchas do Ciebie trzeba się umawiać czy można przyjechać z marszu.
Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz